Problemi uoči EL

Koronavirus opet na Rujevici! Rijeka potvrdila da ima dva pozitivna igrača koja nisu nastupila protiv Varaždina

Mateo Sučić

Riječ je o dvojici igrača koji u subotu nisu bili u službenom zapisniku utakmice protiv Varaždina, a je li riječ o izoliranim slučajevima znat će se uskoro budući da se prema propozicijama UEFA-e igrači i stožer moraju testirati dva dana prije utakmice protiv Real Sociedada



RIJEKA Riječki prvoligaš objavio je putem svojih službenih stranica da su dva igrača HNK Rijeka pozitivni na koronavirus te da će usko surađivati s epidemiološkom službom i sukladno razvoju situacije napraviti potrebne korake kako bi se zaštitili igrači, stručni stožer i svi djelatnici kluba.


Riječ je o dvojici igrača koji u subotu nisu bili u službenom zapisniku utakmice protiv Varaždina, a je li riječ o izoliranim slučajevima znat će se uskoro budući da se prema propozicijama UEFA-e igrači i stožer moraju testirati dva dana prije utakmice protiv Real Sociedada.


Ovo nisu prvi slučajevi zaraze na Rujevici, Rijeka je i prije ovoga u različitom periodu imala dva zaražena igrača, ali situacija nije eskalirala. Ostaje za nadati se da će tako i ostati uoči utakmice protiv Real Sociedada.