Martin Zlomislić

VIDEO Junak Rijekine pobjede u Koprivnici već razmišlja o Dinamu: “U Maksimir idemo po – prolaz”

Portal Novi list

Martin Zlomislić/Foto PIXSELL

Martin Zlomislić/Foto PIXSELL

Sigurno da je teško klasnim igračima kao što su Livaja i Petković obraniti penale, ali trebao sam se odlučiti za jednu stranu, predugo sam ih čekao. Evo, sada sam se bacio i - obranio - rekao je vratar Bijelih



RIJEKA Martin Zlomislić prometnuo se u junaka subotnje pobjede Riječana u Koprivnici. Rijeka je povela 2:0, a Zlomislić je u 85. minuti, kod rezultata 1:2, obranio najstrožu kaznu i sačuvao bijelima važna tri boda.


– Iskreno Hadžić i ja se poznamo već iz reprezentacije. Znao sam kako puca, ali nisam znao u koju stranu će poslati laganu loptu. Odlučio sam se za desnu stranu i na kraju sam uhvatio živu loptu.


Napokon je stigla prva obrana penala?




– Napokon sam se bacio… Kažu suigrači, evo bacio si se i obranio si penal… Sigurno da je teško klasnim igračima kao što su Livaja i Petković obraniti penale, ali trebao sam se odlučiti za jednu stranu, predugo sam ih čekao. Evo, sada sam se bacio i – obranio. Svaka čast dečkima iz obrane na dobroj igri. Najbitnije je bilo vratiti se pobjedama nakon Hajduka. Sada se okrećemo Kupu i Dinamu.


Kakva su očekivanja u toj utakmici?


– Idemo u Maksimir po prolaz! – rekao je Zlomislić.