Robert Murić

Junak Rijekine pobjede je kod novog trenera nakon dužeg vremena dobio pravu priliku. Evo što je rekao o pobjedi u Osijeku

Portal Novilist.hr

Robert Murić/Foto V. KARUZA

Robert Murić/Foto V. KARUZA

Djelovali smo jako dobro, radili smo sve što nam je trener pokazao, bili smo kompaktni i iz prve kontre zabili taj gol - rekao je Murić



RIJEKA Robert Murić s dva je pogotka u Gradskom vrtu odveo Riječane do dugo očekivane pobjede, ali i polufinala Kupa. Kod Rožmana je Murić u većini slučajeva priliku čekao s klupe, a sada ga je novi trener od prve minute “bacio u vatru”, što je ovaj krilni napadač odlično iskoristio.


– Znači nam jako puno ova pobjeda jer smo nakon dugo vremena slavili, a Osijek dugo nije izgubio. Čestitam i dečkima jer smo dali sve od sebe, srce smo ostavili na terenu. Penal? Nije bilo straha kod izvođenja, bio sam siguran da ću zabiti. Ivušić je ostao na sredini, a ja sam puknuo po strani i zabio – rekao je nakon susreta Robert Murić.


– Djelovali smo jako dobro, radili smo sve što nam je trener pokazao, bili smo kompaktni i iz prve kontre zabili taj gol. Dobro smo se držali tijekom cijele utakmice i na kraju zasluženo slavili.