Veliki bod

Junaci Rijeke nakon utakmice: “Krvavo smo radili i nagradilo nas je. Mislim da se nisam posvađao samo sa Silvom”

Mateo Sučić

Nogometaši Rijeke/Foto REUTERS

Nogometaši Rijeke/Foto REUTERS

Nisam prebrojao koliko sam lopti blokirao, ali sam prebrojao koliko sam se puta posvađao, mislim da samo sa Silvom nisam, ha, ha... I to je trebalo za ovakav bod, sve je to u žaru borbe - rekao je Luka Capan nakon utakmice



SAN SEBASTIAN Stjepan Lončar napokon je za odlične europske nastupe nagrađen pogotkom. Ono što nije ušlo na San Paolu, ušlo je na Anoeti.


– Krvavo smo radili svih 90 minuta i nagradilo nas je bodom. Imali smo sreću, ali i nesreću jer smo mogli i pobijediti. Ovo je za nas bod ravan pobjedi. Dat će nam puno samopouzdanja, najvažnije je gledati naprijed – rekao je strijelac Stjepan Lončar.


Odličnu utakmicu odigrao je i Daniel Štefulj.




– Nama ovo puno znači. Utakmica je bila tvrda, mi smo dali sve od sebe. Primili smo dva nesretna gola, ali izdržali smo do kraja i dobili veliko samopouzdanje uoči derbija protiv Hajduka. Vidi se da su momčad vrhunske kvalitete, nisu bez veze na vrhu La Lige. Ovaj će nam bod će nam biti vjetar u leđa – rekao je Štefulj koji je u završnici utakmice dobio udarac u glavu zbog čega je imao problema s vidom.


– Sve će biti u redu – rekao je lijevi branič Riječana.


Još jedan junak Rijeke bio je i Luka Capan koji je osvojio pregršt duela u obrani, blokirao puno lopti…


– Nisam prebrojao koliko sam lopti blokirao, ali sam prebrojao koliko sam se puta posvađao, mislim da samo sa Silvom nisam, ha, ha… I to je trebalo za ovakav bod, sve je to u žaru borbe. Bez toga ne ide, morali smo dati sve od sebe i hvala Bogu nagrađeni smo za ono što nismo u prošlim utakmicama. Vodili smo dva puta, da je barem Murić zabio onu priliku. Ali ne smijemo žaliti ili biti nezahvalni, ovo je veliki bod i odličan osjećaj – poručio je Capan.