Sjajni napadač

“Neću vam to nikada zaboraviti”: Josip Drmić poslao emotivnu poruku Riječanima

Portal Novi list

Josip Drmić/Foto Arhiva NL

Josip Drmić/Foto Arhiva NL

Rijeka mi je pružila ruku kad sam bio otpisan, bilo je to za mene svijetlo u mraku, rekao je Drmić



Josip Drmić više nije igrač Rijeke. Po završetku posudbe u Rijeci Josipu je ujedno istekao ugovor s engleskim Norwichem, te je u utorak potpisao za Dinamo.


– Na početku se želim zahvaliti svima u klubu, od predsjednika Damira Miškovića, preko sportskog direktora Ivana Mancea koji me doveo, Robeta Palikuče s kojim sam surađivao, trenera Gorana Tomića… Naravno, hvala svima mojim suigračima, stručnom stožeru, trenerima, fizioterapeutima, svim vrijednim ljudima u klubu koji vrijedno rade da igrači imaju odlične uvjete. Hvala cijeloj Rijeci što mi je bila podrška, rekao je Josip Drmić za službene stranice kluba.


– Rijeka mi je pružila ruku kad sam bio otpisan, svi su me već pomalo bili zaboravili, nisam bio ni na klupi niti u ikakvim planovima u Norwichu. Bilo je to za mene svijetlo u mraku, Rijeka je došla u pravom trenutku i na tome ću uvijek biti zahvalan. Ispred mene su novi izazovi, a malo je reći hvala Rijeko na svemu, ustvrdio je Drmić koji je u dresu Rijeke u 55 utakmica postigao 32 gola.




– Već sam u nekoliko navrata rekao da mi je najdraži trenutak cijele priče bio dolazak u Rijeku. Odmah sam osjetio da je to pravi korak za mene, a sve ostalo je bilo samo bonus. Od velikih utakmica, pogodaka, pobjeda do podrške navijača Rijeke. Bilo je tu jako puno lijepih trenutaka koje su vratile osmijeh na lice. Mislim da su i moje igre i golovi dovoljan znak kako sam se osjećao na Kvarneru. I to ne samo na travnjaku, već i u privatnom životu. I to nikad neću zaboraviti, rekao je Drmić poslavši na kraju poruku navijačima.


– Svi ste bili tu za mene kad mi je bilo najteže i to vam nikad neću zaboraviti. Stekao sam puno prijatelja na Kvarneru, ljubav prema Rijeci će i dalje ostati, to se neće promijeniti, zaključio je Josip Drmić.