Franko Andrijašević

Još jedan važan igrač napušta Rujevicu istekom sezone: “Ne vjerujem da će me Gent opet pustiti u Rijeku”

Denis Frančišković

Franko Andrijašević u dresu Rijeke/Foto PIXSELL

Franko Andrijašević u dresu Rijeke/Foto PIXSELL

Jedino ako dođe do raskida ugovora, onda bi opcija mogla biti Rijeka - kaže Franko



RIJEKA Franko Andrijašević, kapetan Bijelih, bio je polovično zadovoljan nakon derbija.


– Žao mi je što nismo uspjeli dobiti Osijek jer praktički smo imali najbolju prigodu na utakmici, a žao mi je i što smo drugo poluvrijeme malo više prihvatili njihovu igru. Trebali smo više spustiti loptu na travnjak i imati bolju kontrolu. Išli smo na pobjedu, ali kad se sve sagleda, opet je ispalo ok, nismo niti izgubili. Nismo ih, osim u Kupu, ove sezone uspjeli dobiti, no Osijek je dobar, ulaže u momčad i to treba uzeti u obzir. I to se promijenilo s obzirom na prethodne godine. U konačnici rezultat je realan. Sigurno smo svi očekivali malo više prigoda, ali od samog početka svi smo kao nešto čekali.


Momčad sada ima više vremena za pripremu Jadranskog derbija.




– Dobro će nam doći ova stanka, dosta je naporno jer stalno se igra. A naravno, nedostaje i navijača na tribinama… I kako bi nas digli u tim nekim važnim trenucima.


Franku uskoro istječe posudba iz Genta


– Odlazim nakon prvenstva u Belgiju, sigurno ću tražiti neki izlaz, a teško da će me klub pustiti opet negdje na posudbu jer ulazim u zadnju godinu ugovora. Jedino ako dođe do raskida ugovora, onda bi opcija mogla biti Rijeka, ali ne vjerujem da će me pustiti. Iskreno, mislim da će biti jako teško vratiti se, bez obzira koliko meni znači Rijeka. No, nikad se ne zna… – rekao je Andrijašević.