Odlazak na Cipar

Još jedan obrambeni igrač odlazi s Rujevice, Escoval blizu potpisa za Anorthoisis

Denis Frančišković

Joao Escoval/Foto Arhiva NL

Joao Escoval/Foto Arhiva NL

Escoval već duže vrijeme nije u prvom planu, a javna je tajna da njegovim igrama u posljednje vrijeme nitko u klubu nije bio zadovoljan. Ugovor mu je isticao sredinom lipnja, a rastanak kao slobodnog igrača ono je što klub prakticira u posljednjih izlaznim transferima

RIJEKA Joao Escoval, branič Rijeke, blizu je potpisa za ciparskog prvoligaša Anorthoisis iz Famaguste, trenutno šestoplasirani sastav tamošnje Prve lige. Očekivani je to epilog zaredalih odlazaka krajem zimskog prijelaznog roka nakon što su Rujevicu napustili već Tomečak i Galović.


Escoval već duže vrijeme nije u prvom planu, a javna je tajna da njegovim igrama u posljednje vrijeme nitko u klubu nije bio zadovoljan. Ugovor mu je isticao sredinom lipnja, a rastanak kao slobodnog igrača ono je što klub prakticira u posljednjih izlaznim transferima. Navodno, bio je i želja trenera Temura Ketsbaije prema pisanju tamošnjih medija.


Escoval je na Rujevicu došao u siječnju 2018. nakon 15 utakmica u Istri 1961, u 106 utakmica na Rujevici postigao je dva gola.