Branič Rijeke

JOAO ESCOVAL Igrali smo kao ratnici, a navijači imaju moje veliko poštovanje

Portal Novilist.hr

Joao Escoval/Foto V. KARUZA

Joao Escoval/Foto V. KARUZA

Navijači su bili sjajni, bili su s nama 120 posto i imaju moje veliko poštovanje. Voljeli bismo da su na tribini - rekao je Escoval



RIJEKA Jedan od heroja utakmice trećeg pretkola Europske lige definitivno je Joao Escoval, koji je zabio prvi gol na utakmici i tako Rijeku doveo u vodstvo u produžecima. Ovo mu je ujedno bio prvi gol na Rujevici.


– Presretni smo iako je bila teška utakmica, ali najvažnija je bila pobjeda. Bilo je važno pobijediti da ne dođe do penala. Gol nije mogao doći u boljem trenutku, prvi gol na Rujevici, prvi u europskim natjecanjima, moje slavlje je sve reklo – rekao je za klupsku web stranicu Escoval koji je na teren ušao u praktički najgorem trenutku zbog jake kiše.


– Nije bilo lagano ući u igru u tom trenutku, uvjeti su bili jako loši zbog kiše, ali morali smo se boriti… Ne možemo uvijek igrati lijepo. Igrali smo kao ratnici, momčadski…




Navijači su bili sjajni, bili su s nama 120 posto i imaju moje veliko poštovanje. Voljeli bismo da su na tribini, ali stvarno su bili sjajni – zaključio je Joao Escoval.