RASKID NA VIDIKU

Je li Sopić već bivši? Upućeni tvrde da je Mišković već odlučio, kao i da su odnosi jako zahladili

Denis Frančišković

Damir Mišković i Željko Sopić / Foto: Marko Gracin

Damir Mišković i Željko Sopić / Foto: Marko Gracin

Rijekin trener obratit će se novinarima uoči posljednjeg kola prvenstva

RIJEKA – “Nemojte me pitati glupa pitanja da ne moram glupo odgovarati”, ustvrdio je Damir Mišković, predsjednik HNK Rijeka nakon poraza od Dinama u finalu Kupa na temu mogućeg odlaska Željka Sopića s Rujevice.


Sopić je još uvijek trener Rijeke, danas popodne zajedno s Franjom Ivanovićem najavit će nedjeljnu utakmicu sa Slaven Belupom na oproštaju od Rujevice, a hoće li to biti i njegov oproštaj od Rijeke znat će se sljedeći tjedan.


Javna je tajna da predsjednik i trener već duže vrijeme nisu na istoj “valnoj duljini”, prije svega što Sopić nije uvijek ispoštovao neke stvari koje su bile u interesu kluba, kao što je to primjerice barem simbolična minutaža Stevena Juncaja, na što su se nadovezali i brojni Sopićevi javni nastupi i odnos prema novinarima.


No, Sopić je ostao u svemu svoj i u nekim stvarima pomalo tvrdoglav što svakako nije dobro sjelo Miškoviću.


Na sve su se lančanom reakcijom nadovezali i loši rezultati posljednjih 17 dana kada su nakon dva teška poraza od Dinama izgubljena oba trofeja.


Kao i “slučaj Pjaca” za kojeg u klubu tvrde da uopće to nije.


O uspješnosti i neuspješnosti Rijekine sezone može se diskutirati, a nakon nedjelje netko će iz kluba morati sjesti sa Sopićem i vidjeti ima li smisla nastaviti suradnju nakon svega.


I jesu li odnosi Miškovića i Sopića toliko zahladili da će taj dio posla umjesto predsjednika morati odraditi Darko Raić Sudar ili Srećko Juričić.


Upućeniji tvrde da je Mišković već odlučio…