Euforija na Rujevici

Iz Rijekine svlačionice poručuju: Želimo nastaviti ovako kao protiv Hajduka!

Denis Frančišković

Radost igrača Rijeke/Foto V. KARUZA

Radost igrača Rijeke/Foto V. KARUZARIJEKA Hrvoje Smolčić, mladi branič Rijeke, ovako je doživio svoju prvu pobjedu u Jadranskom derbiju na Rujevici.


– Dvije vratnice su nas malo obeshrabrile, nije nam bilo svejedno, bojali smo se kazne, ali Hajduk nam nije ozbiljnije zaprijetio drugo poluvrijeme. Bili smo čvrsti u obrani, a u napadu okomiti i konkretni. Zasluženo smo pobijedili, svaka čast dečkima. Istrčali smo se maksimalno… Na ovoj poziciji se sve bolje i bolje osjećam, a nadam se da će forma još i rasti kako meni tako i momčadi. Puni smo samopouzdanja, a u obrani se dobro korigiramo. Nadam se da ćemo nastaviti ovako.


Lijevi bek Daniel Štefulj zahvalio se publici:
– Hvala svim ljudima i navijačima koji su nas došli podržati. Bili su naš dvanaesti igrač. Svi dajemo maksimum, podržavmo jedan drugoga, a u napadu smo sve konkretniji. Mirno igramo, ne forsiramo, a u obrani je najvažnije obraniti gol što smo danas ozbiljno napravili. Gosti su imali par poluprilika, ali ništa ozbiljnije. Sretni smo što smo skočili na drugo mjesto, sada je najvažniji kontinuitet. Ne smijemo se opustiti jer brzo se to promijeni – rekao je Štefulj.