Blizu realizacije

Ivor Pandur u Veroni odrađuje posljednje formalnosti prije potpisa, Talijani još ne spominju odštetu

Portal Novi list

Ivor Pandur

Ivor Pandur

Vratar Rijeke odrađuje liječnički pregled prije potpisa ugovora



RIJEKA Talijanski mediji izvještavaju kako daroviti riječki vratar Ivor Pandur odrađuje liječnički pregled u klinici Don Calabrija u Veroni što je posljednji korak do potpisa ugovora. Do kraja dana vjerojatno će i taj segment ovoga transfera biti zgotovljen, a navijačima Rijeke preostat će samo zbrojati pluseve i minuseve ovog transfera. Najveći plus za praznu klupsku blagajnu svakako će biti odšteta koja bi trebala stići na Rujevicu i olakšati Rijeci tekuće poslovanje.


Prema informacijama koje se provlače posljednjih dana kroz hrvatske medije riječ je o iznosu od dva do tri milijuna eura. Sve ovisno o dinamici plaćanja (Talijani su poznate neplatiše rata što je Rijeka osjetila na svojoj koži u “slučaju Bradarić”…), odnosno bonusima koji se eventualno mogu ostvariti kroz neke unaprijed dogovorene stavke (primjerice broj nastupa u Serie A ili pak postotak od idućeg transfera).


Neki mediji pak izvještavaju da je riječ o bitno  manjem iznosu od dva milijuna eura pa će biti zanimljivo vidjeti s kojim će podatkom izaći ugledni talijanski sportski mediji ili specijalizirani portali za mercato koji se po tom pitanju još ne izjašnjavaju.