Veliko pojačanje

IVAN TOMEČAK: Damir Mišković je jedan od razloga mojega povratka u Rijeku

Portal Novilist.hr

Ivan Tomečak

Ivan Tomečak

Moji ciljevi su da uzmemo sve što se može. Ja ću dati svoj maksimum, to je jedini način na koji znam igrati. Dat ću maksimum da pomognem momčadi i da ostvarimo što bolje rezultate, te izborimo Europu i budemo što bliže Dinamu - ustvrdio je TomečakRIJEKA Ivan Tomečak vratio se u Rijeku. Tomečak je nakon liječničkog pregleda potpisao ugovor, te se vratio u redove kluba u kojem je igrao u sjajnoj formi ostvarivši odlične rezultate.


– Sretan sam što sam se vratio u Rijeku. Vraćam se jer znam gdje dolazim i navijači su me i prvi put kada sam dolazio odlično prihvatili. Jedan od razloga je i predsjednik Damir Mišković, koji je i prilikom mog prvog dolaska u Rijeku bio jako korektan prema meni – rekao je Ivan Tomečak na službenim klupskim internet stranicama po povratku u redove bijelih.


Zanimljiv je podatak da je Ivan u svojoj igračkoj karijeri dijelio svlačionicu s aktualnim trenerom Rijeke.
– S Igorom Bišćanom sam dijelio svlačionicu, znam ga kao osobu. Znam da je dobar čovjek, sada ću imati priliku upoznati ga kao i trenera. Drago mi je što sam čuo sve najbolje o njemu kao treneru, ustvrdio je Tomečak koji vjeruje da može pružiti jako puno u dresu Rijeke.


– Moji ciljevi su da uzmemo sve što se može. Ja ću dati svoj maksimum, to je jedini način na koji znam igrati. Dat ću maksimum da pomognem momčadi i da ostvarimo što bolje rezultate, te izborimo Europu i budemo što bliže Dinamu, ustvrdio je Tomečak koji je nakon odlaska iz Rijeke nosio dresove Dnjipra, Al Nasra, Mechelena i Club Bruggea.


– Zadovoljan sam svojom dosadašnjom karijerom, nikad ne znaš gdje će te put u nogometu odvesti. Sada sam u Rijeci i gledam samo prema naprijed, rekao je  Tomečak koji je u dresu Rijeke upisao impresivnih 95 nastupa uz osam pogodaka.


Ujedno, bio je dio sjajne generacije koja je pobijedila Stuttgart i ušla u Europsku ligu, te osvojila Kup i Superkup Hrvatske. Tomečak je ujedno postigao pogodak za pobjedu protiv Dinama u prvoj utakmici finala Kupa Hrvatske odigranoj u Zagrebu. Čim je stigao u klub uslijedili su pozdravi i zagrljaji, Tomečak je u Rijeci ostavio dubok trag.


– Kup, Superkup i Stuttgart odnosno plasman u Europsku ligu su stvari koje su mi ostale u najljepšem sjećanju. Nadam se da ću u dresu Rijeke ostvarivati iste rezultate i uspjehe,  ako Bog da, možda da ih i nadmašimo, zaključio je Ivan Tomečak.