Lijepe vijesti

Igrači “Rijeke” uspješni i na privatnom planu: Gavranović se oženio, Bradarić zaručio

Ivan Volarić

 Veznjak »bijelih« obznanio je da se zaručio s djevojkom Melanie, a na putu je i prinova



Mario Gavranović pohvalio se na svojem instagram profilu da je stupio u brak s dugogodišnjom djevojkom Anitom. Čestitali su suigrači s raznih lokacija.


Marko Vešović se, barem sudeći po fotografijama objavljenim na instagramu, odmara u Budvi, Matic Črnic se, sudeći po svom facebook statusu, zaputio u Dubai, Alexander Gorgon je s navijačima i suigračima podijelio adventsku fotografiju iz Beča, Florentin Matei iz Bukurešta, a Leonard Žuta iz Göteborga.


Obi Ajayi je otišao u rodni Benin City, a Filip Bradarić je odaslao putem društvenih mreža čak dvije vesele vijesti. Veznjak »bijelih« obznanio je da se zaručio s djevojkom Melanie, a na putu je i prinova što sugerira da bi 2017. godina za igrače »Rijeke«, osim na poslovnom, mogla biti bogata i na privatnom planu.




Čak trojica bivših igrača »Rijeke« u posljednjih nekoliko mjeseci uplovili su u bračne vode.


Ivan Vargić u Rimu je prisegnuo vjernost svojoj dugogodišnjoj djevojci Andreji, Vedran Jugović iskoristio je kraj južnokorejskog prvenstva za stupanje u brak sa svojom Jelenom, a Josip Ivančić, koji je svojevremeno dres »Rijeke« zamijenio onim »Sheriffa«, oženio se Magdalenom prošloga vikenda u Zagrebu.