Presica uoči Hajduka

IGOR BIŠĆAN: Zaostali smo za vrhom, sigurno da smo pod određenim pritiskom

Denis Frančišković

Igor Bišćan/Foto Arhiva NL

Igor Bišćan/Foto Arhiva NL

Malo smo zaostali bodovno za samim vrhom i naravno što više vremena prolazi bez pobjede da to utječe na atmosferu i samopouzdanje svih nas. 



RIJEKA Trener Rijeke Igor Bišćan izašao je ispred novinara na Rujevici uoči Jadranskog derbija.


– Dolazi nam Jadranski derbi i svi dobro znamo što to znači i za klub i za navijače. Nemam potrebu dodatno objašnjavati koliko je ovo važna utakmica. Igramo protiv vodećeg sastava lige, protiv momčadi koja je u zamahu. Ova dva tjedna su nam dobro došla da se osvježimo i da se odmorimo te dobro spremimo za utakmicu. Vjerujem da ćemo biti dovoljno dobri, a računamo i na veliku podršku navijača. Uz pomoć njih vjerujem da ćemo se radovati u nedjelju – rekao je Bišćan iza kojega je crni niz. Njegova momčad dobila je samo jednu od posljednjih šest službenih utakmica.


– U posljednje vrijeme nismo pobjeđivali, ali ni gubili. Ali ponekad je možda bolje izgubiti nego igrati neriješeno pa pobijediti. Matematika je s te strane jasna. Sigurno je da smo pod određenim pritiskom da moramo ostvariti dobar rezultat. Malo smo zaostali bodovno za samim vrhom i naravno što više vremena prolazi bez pobjede da to utječe na atmosferu i samopouzdanje svih nas. Svjesni smo toga. Spremit ćemo se i napraviti sve da osvojimo tri boda – rekao je između ostaloga trener Rijeke.