Trofejni trener

IGOR BIŠĆAN: Ovaj trofej je zajednički uspjeh svih nas u klubu

Portal Novilist.hr

Igor Bišćan/Foto R. BRMALJ

Igor Bišćan/Foto R. BRMALJ



PULA Igor Bišćan pobjedom na Aldo Drosini svrstao se u red trofejnih trenera Rijeke:


– Kup odlazi u Rijeku i jako sam sretan zbog toga i zbog svojih dečkiju koji su uložili toliko truda tijekom cijele sezone. Na najljepši mogući naći smo zaključili sezonu i protiv super jakog Dinama smo osvojili Kup. Ovo je uspjeh zajednički uspjeh svih nas, čestitam svima u klubu. Trebalo je pokazati karakter, a dečki su pokazali da su odlični i da imaju toliko potencijala i zbog svega toga mi je jako drago. 


U prvom poluvremenu ste vodili 2:0, odigrali ste organizacijski bez greške, a u nastavku ste pali?




– Pali smo od starta drugoga poluvremena i dopustili da nam se približe. Oni su bili odmorniji, osim toga ipak su kvalitetniji. Naivno smo primili gol, ali ne treba sada ulaziti u te analize. Imali smo plan i uz malo sreće, te super borbenost, smo se obranili i priuštili sebi i navijačima prekrasan dan. 


Da li ste zadovoljni sezonom, drugim mjestom i osvojenim Kupom?


– Ne zadovoljan, nego super zadovoljan. Teško bi mogli poželjeti bolju sezonu kada se uzme u obzir snaga Dinama. Imali smo sto problema, sve smo izdržali i ovo nam je nagrada za trud – rekao je trener Rijeke.


Bišćana su igrači obećali povesti na slavlje na Korzo.


– Prvi put idem na Korzo, još nisam bio. Baš se veselim. Zaslužili smo ovo slavlje, bili smo ponizni i pošteni cijele sezone