Puše i na hladno

IGOR BIŠĆAN: Ostajem pri svojoj procjeni da je Aberdeen izuzetno teška i zahtjevna momčad

Marko Cvijanović

Igor Bišćan/R. BRMALJ

Igor Bišćan/R. BRMALJ

Volio bih da se varam, ali već za tjedan dana imat ćemo priliku vidjeti da će to biti sasvim drukčija utakmica - dodao je Bišćan



RIJEKA Igor Bišćan nije krio svoje zadovoljstvo nakon svoje velike europske pobjede. 


– Naravno da ću prvo čestitati svojim igračima na svemu što su pokazali. Odigrali su čvrstu, mušku utakmicu, baš onakvu kakvu smo trebali da bismo stekli prednost za uzvrat. Bili su bolji u svim segmentima igre u odnosu na protivnika, čak i u nekim za koje smo smatrali da bi trebali biti bolji igrači Aberdeena. Bili su hrabri po tom pitanju i jaki u glavi kad je trebalo stvarati prilike u zadnjoj trećini protivnika. Bio bih ponosan na njih i da nisu pobijedili, zbog njihove energije i karaktera. Stvorili smo lijepu prednost, ali ovo je tek prvo poluvrijeme. U Škotskoj nas čeka još teži zadatak, ali ako budemo na razini u duel igri kao i u ovoj utakmici, onda ćemo imati dobre izglede – rekao je trener “bijelih” Igor Bišćan poslije utakmice u prvom poluvremenu koje je respekt njegove momčadi prema protivniku ipak bio prenaglašen.


Ispada da je Aberdeen puno lošiji nego što su to sugerirale najave ili…– Čekajte da prođe druga utakmica pa ćemo biti pametniji. Ja ostajem pri svojoj procjeni da je Aberdeen izuzetno teška i zahtjevna momčad. Možda su oni izgledali tako kako su izgledali zato što je i Rijeka bila dobra i znala način kako igrati protiv njih. Dojam je takakv kakav je, ali ja ostajem pri svom. Volio bih da se varam, ali već za tjedan dana imat ćemo priliku vidjeti da će to biti sasvim drukčija utakmica – dodao je Bišćan i napomenuo da je Tomečak izašao zbog bolnog lista.