Odjeci s Rujevice

IGOR BIŠĆAN: Nesretni smo jer smo računali na bodove, ali sami smo krivci za ovaj poraz

Denis Frančišković

Igor Bišćan/R. BRMALJ

Igor Bišćan/R. BRMALJ

U prvom dijelu bili smo jako dobri i trebali stvoriti osjetniju prednost. Puno energije smo potrošili stvarajući šanse, a u drugom dijelu nismo mogli kreirati igru na toj razini. Ritam igre se pogubio, a nakon drugog primljenog pogotka bilo je jako teško - kaže trener RijekeRIJEKA Ovako je Igor Bišćan, trener Rijeke, vidio svoj prvi poraz na riječkoj klupi:


– Čestitke Gorici na pobjedi u jako zanimljivoj utakmici. U prvom dijelu bili smo jako dobri i trebali stvoriti osjetniju prednost. Puno energije smo potrošili stvarajući šanse, a u drugom dijelu nismo mogli kreirati igru na toj razini. Ritam igre se pogubio, a nakon drugog primljenog pogotka bilo je jako teško. Gorica je bila organizirana i dobro se branila te potvrdila pobjedu. Sve u svemu nesretni smo jer smo računali na ove bodove. Znali smo da neće biti lako i da smo limitirani što se tiče rostera. Sami smo isključivi krivci za ovaj poraz. Odnosno naša neefikasnost na čemu ćemo morati posebno poraditi.


Sergej Jakirović, trener Gorice:
– Odavno nisam nazočio ovako ludoj utakmici! Mogli smo zabiti mi prvi, a nakon što smo dobili gol, mogli smo ih dobiti još tri, četiri… Rijeka nas je u toj fazi izdominirala. Dočekali smo jedanaesterac, a nakon poluvremena konsolidirali redove. Znali smo da će doći na naplatu Rijekina utakmica sa Slavenom u srijedu. Dali smo drugi gol i Rijeka je tu potonula…