Rujevički odjeci

IGOR BIŠĆAN: Imamo još jedan cilj s kojim sezonu možemo učiniti nezaboravnom

Denis Frančišković

Igor Bišćan/V. KARUZA

Igor Bišćan/V. KARUZA

Vjerujem da ćemo se dobro spremiti i našim navijačima koji će doći u Puli priuštiti zadovoljstvo - kaže Bišćan.RIJEKA Igor Bišćan bio je vidno zadovoljan nakon troboda kojom su “bijeli” potvrdili drugo mjesto.


– Jako sam zadovoljan, sretan i ponosan na ekipu, moje suradnike i sve nas u klubu što smo uspjeli ostvariti ovaj lijepi uspjeh i cilj. Sve zasluge idu igračima koji su prvi dio odigrali sjajno, u nastavku pod pritiskom malo se povukli. Na samom kraju smo sačuvali prednost i možemo se sad mirno spremati za Kup. S drugim mjestom sezonu možemo nazvati uspješnom. Imamo još jedan cilj s kojim sezonu možemo učiniti nezaboravnom. Vjerujem da ćemo se dobro spremiti i našim navijačima koji će doći u Puli priuštiti zadovoljstvo – kaže Bišćan.


– Bila je ovo utakmica s dva poluvremena, u prvom je Rijeka bila bolja, dok smo u nastavku mi stvarali šanse ali nismo zabili. To je problem koji nas prati već duže vrijeme i zato čestitam Rijeci koja je bila bolja za taj jedan gol – rekao je trener gostiju Goran Tomić.


Foto Vedran Karuza


Foto Vedran Karuza