Logična odluka

HNK Rijeka će vratiti novac navijačima koji su kupili ulaznice za Osijek, pretplatnici su još na čekanju

Portal Novi list

Rujevičke tribine do daljnjega će biti zatvorene za gledatelje/Foto Arhiva NL

Rujevičke tribine do daljnjega će biti zatvorene za gledatelje/Foto Arhiva NL

Vezano za upite vlasnika kompleta ulaznica za prvenstvene ulaznice za nogometnu sezonu 2019./2020. o povratu dijela plaćene cijene takvih kompleta ulaznica, o istima će biti moguće odlučiti nakon završetka tekuće nogometne sezone - stoji u klupskom priopćenju

RIJEKA Iz riječkog prvoligaša najavili su povrat novca onim navijačima koji su kupili ulaznice za utakmicu polufinala Kupa protiv Osijeka. Taj susret trebao se odigrati neposredno uoči prekida prvenstva i svih natjecanja zbog pandemije koronavirusa pa je dio navijača unaprijed kupio ulaznice. Njima će klub vratiti novac budući da će se taj ogled odigrati bez publike. Na klupskim stranicama su detaljno objasnili kako navijači mogu ostvariti to pravo. S Rujevice su se oglasili i po pitanju pretplatnika koji su zbog zatvaranja tribina ostali bez usluge koju su unaprijed platili. O tome će, tvrdi se u klupskom priopćenju, odlučivati naknadno, po završetku tekuće sezone.




 


Klupsku obavijest prenosimo u cijelosti:



Svi navijači koji su kupili ulaznicu za ovu utakmicu, te žele ostvariti povrat novca (neovisno o načinu plaćanja), dužni su poslati zahtjev za povrat novca na [email protected] s idućim podacima:


  •  Ime i prezime kupca
  • IBAN računa na koji će se izvršiti uplata
  • Presliku osobne iskaznice
  • Presliku kupljene ulaznice
  • Suglasnost

Izjavu o suglasnosti možete pronaći u privitku, te ju je potrebno ispisati, ispuniti i potpisati, te potom dostaviti bilo putem e-maila ili pošte.




Povrat novca za ulaznice kupljene putem portala ulaznice.hr vršiti će tvrtka Dekod d.o.o., te je potrebno kontaktirati njihovu korisničku podršku na [email protected]


Zahtjevi za povrat se zaprimaju do termina odigravanja utakmice, zaključno s danom 31. svibnja 2020. godine, a povrat sredstava izvršit će se u roku od 10 radnih dana nakon odigravanja navedene utakmice.


Vezano za upite vlasnika kompleta ulaznica za prvenstvene ulaznice za nogometnu sezonu 2019./2020. o povratu dijela plaćene cijene takvih kompleta ulaznica, o istima će biti moguće odlučiti nakon završetka tekuće nogometne sezone i ovisno o ukidanju epidemioloških mjera donesenih radi suzbijanja pandemije.”, stoji u klupskom priopćenju.


,