Zdrastveni bilten

Heber spreman za susjedski derbi, Joao Escoval duže vrijeme “out “

Denis Frančišković

Heber bi trebao zaigrati protiv Puljana/Foto Arhiva NL

Heber bi trebao zaigrati protiv Puljana/Foto Arhiva NL

Heber je zasad ostao na Rujevici i uglavnom je u fazi oporavka, a pravo je pitanje hoće li mu i koju minutažu posvetiti Bišćan u srazu sa "zeleno-žutima". A i prijelazni rok u Kini traje do četvrtka u ponoć, odnosno nešto kraće (minus osam sati) po srednjeeuropskom vremenu. 



RIJEKA Brazilac Araujo dos Santos Heber, prvi napadač “bijelih” i najbolji strijelac s devet pogodaka, sanirao je ozljedu mišića i vraća se u konkurenciju za ogled s Istrom 1961 na Rujevici. Heber je s prvom momčadi trenirao još uoči susreta s Rudešom, no na Rujevici očito nisu htjeli riskirati sa svojim prvim “topnikom” koji je ovog zimskog prijelaznog roka pod radarom mnogim klubova, pri čemu su se Kina i istok uglavnom spominjale kao najrealnije opcije nastavka karijere. A i tamošnji kupci su najizdašniji, mogu platatiti pet i više milijuna eura što bi zadovoljilo želje Rujevice.


Heber je zasad ostao na Rujevici i uglavnom je u fazi oporavka, a pravo je pitanje hoće li mu i koju minutažu posvetiti Bišćan u srazu sa “zeleno-žutima”. A i prijelazni rok u Kini traje do četvrtka u ponoć, odnosno nešto kraće (minus osam sati) po srednjeeuropskom vremenu. 


 Na Rujevici je već postalo pomalo uobičajeno da s jednom dobrom, dolazi i jedna loša vijest. Joao Escoval, stoper “bijelih”, duže će vrijeme izbivati s travnjaka nakon što je pregledom ustanovljena teža ozljeda skočnog zgloba. Escoval je protiv Rudeša loše doskočio s bolnom grimasom i ostao ležati, a potom morao i izaći iz igre. Već kad se na prvom treningu na Rujevici pojavio sa štakama bilo je jasno da je u pitanju još jedna teža ozljeda.