Motor momčadi

Halilović tri mjeseca “out”, njegov nalaz ne izgleda nimalo dobro

Mateo Sučić

Foto Darko Jelinek

Foto Darko Jelinek

Dobra je vijest što je dolazak veznjaka Čerina sasvim izvjestan, ali na Rujevici bi zbog njegove ozljede mogli osvježiti vezni red još kojim igračem



Nalaz magnetne rezonance nije donio dobre vijesti na Rujevicu, Tibor Halilović mogao bi izbivati s travnjaka čak tri mjeseca zbog ozljede unutarnjih ligamenata koljena.


Halilović je stradao u duelu s prezimenjakom Dinom na utakmici protiv Lokomotive, bolna grimasa jasno je sugerirala da bi ozljeda mogla biti teže prirode i na kraju su se obistinile crne slutnje.


Srećom, Halilović neće morati na operaciju, ozljeda će se pokušati sanirati terapijama i rehabilitacijom, ali Halilović će definitivno propustiti veći dio jesenske polusezone.




Bit će to veliki hendikep za momčad Simona Rožmana, Halilović je jedan od ključnih igrača “bijelih”, pokretačka snaga i motor momčadi čiji će izostanak biti teško nadoknaditi.


Dobra je vijest što je dolazak veznjaka Čerina sasvim izvjestan, ali na Rujevici bi zbog njegove ozljede mogli osvježiti vezni red još kojim igračem.