Nedjeljni derbi

GORAN TOMIĆ UOČI DINAMA Moramo poboljšati segment zajedništva, igrači su bili potišteni nakon Hajduka

Portal Novilist.hr

Goran Tomić/Foto Screenshot

Goran Tomić/Foto Screenshot

Atmosfera u momčadi? Prva dva dana nakon poraza protiv Hajduka igrači su bili potišteni, uznemirio ih je poraz, ali sada smo došli sebi i vidim opet želju i motiviranost da se vratimo na stare staze - kaže trener Rijeke



RIJEKA Nogometaši Rijeke u nedjelju na Rujevici (19 sati) u još jednom velikom derbiju dočekuju Dinamo. Utakmica je to u kojoj će pobjeda biti vrlo važna za obje momčadi, Riječani bi s tri boda još uvijek imali šanse za trećim mjestom na ljestvici, dok bi Dinamo pobjedom i službeno osigurao još jednu titulu naslova prvaka Hrvatske.


Gorica je trenutno na trećoj poziciji s 59 bodova, dok Rijeka, s utakmicom manje, ima i sedam bodova manje.


– Još jedna velika utakmica za nas. Sigurno da moramo poboljšati segment zajedništva u utakmici, uložiti više energije i odgovornosti u borbi za bodove. U ovoj fazi natjecanja svaki bod je bitan tako da smo ovaj tjedan radili dosta na nekim stvarima koje nisu bile dobre. Nadam se da ćemo pokazati puno bolje lice nego u prvom poluvremenu na Poljudu – rekao je Goran Tomić.




Trener Rijeke se ne zamara nešto zgusnutijim rasporedom Dinama, koji je u srijedu igrao na Poljudu.


– Gledamo samo da mi budemo dobri, ne zamaramo se Dinamovim rasporedom, kada smo mi pravi, sa svakom ekipom možemo igrati na i domaćem i gostujućem terenu. Dinamo ima veliku kvalitetu, mi moramo biti na razini. Atmosfera u momčadi? Prva dva dana nakon poraza protiv Hajduka igrači su bili potišteni, uznemirio ih je poraz, ali sada smo došli sebi i vidim opet želju i motiviranost da se vratimo na stare staze – zaključio je trener Rijeke.