Goran Tomić

Trener bijelih ne gubi nadu: “Možda izgleda preoptimistično, ali još se nadamo da možemo dostići Goricu”

Portal Novi list

Goran Tomić/Foto PIXSELL

Goran Tomić/Foto PIXSELL

Gorica ima susrete protiv Dinama i Hajduka na Poljudu. Mi još mislimo da ih možemo dostići, ali naravno da mi moramo pobjeđivati - rekao je Tomić



RIJEKA Goran Tomić gostovao je u kultnoj emisiji Pod stijenama Kantride i pokušao objasniti što se dogodilo njegovoj momčadi u derbi s trenerom Dinama s naglaskom nakon previše olako primljenih golova.


– Očito je da se kod nas javi neki psihološki blok, primljeni pogodak negativno djeluje na psihu igrača. Dobijemo gol iz svake poluprilike, čak ne iz izrađene šanse nego baš iz poluprilike. Moramo izvući najbolje što možemo u iduća dva tjedna, već za dva dana nam slijedi nova utakmica i nemamo vremena za plakanje.


Samo ste bod ispred Hajduka, Gorica bježi sedam bodova, a devet bodova u igri. Sada više morate brinuti kako zadržati četvrto mjesto nego kako napasti treće?




– Možda izgleda malo preoptimistično, ali Gorica ima susrete protiv Dinama i Hajduka na Poljudu. Mi još mislimo da ih možemo dostići, ali naravno da mi moramo pobjeđivati. Nikakve kalkulacije ne dolaze u obzir. Još se nadamo da možemo stići Goricu jer u zadnjem kolu nam dolaze na Rujevicu – rekao je između ostaloga trener Rijeke u mikrofon Roberta Ferlina.