Slijedi borba u prvenstvu

Goran Tomić najavio susret protiv Lokomotive, svojim igračima je rekao da zaborave na sramotnu utakmicu u Puli

Portal Novilist.hr

Goran Tomić/Foto HNK Rijeka, screenshot

Goran Tomić/Foto HNK Rijeka, screenshot

Život ide dalje, to je nogomet, a sada imamo druge ciljeve. Rekao sam igračima drugi dan nakon treninga da zaboravimo utakmicu u Puli i okrenemo se Lokomotivi - priznao je trener Rijeke



RIJEKA Nogometaši Rijeke nakon teškog i sramotnog poraza od Istre 1961 u Kupu nastavljaju s prvenstvenim obvezama. Sutra od 19.05 sati na Rujevici dočekuju Lokomotivu u utakmici 29. kola Prve HNL.


– Poraz protiv Istre nam je jako teško pao, i meni osobno isto tako. Pogodilo nas je jer smo imali priliku igrati opet finale, ali nismo zaslužili. Život ide dalje, to je nogomet, a sada imamo druge ciljeve. Rekao sam igračima drugi dan nakon treninga da zaboravimo utakmicu u Puli i okrenemo se Lokomotivi – rekao je trener Goran Tomić, dodajući nekoliko riječi i o sljedećem protivniku, odnosno njegovom bivšem klubu. 


– Specifična sezona za Lokomotivu, nakon povijesnog uspjeha su došli do zadnjega mjesta. Mi imamo svoje ciljeve i znamo da će biti zahtjevna utakmica jer je Lokomotiva u posljednjim utakmicama dozvolila jako malo prilika suparnicima. Očekujem zahtjevnu utakmicu i reakciju ekipe nakon poraza od Istre i da pokažemo pravo lice.