Dojmovi nakon finala

Goran Tomić: “Mi smo pobijedili sami sebe. Ostajem li u Rijeci? Prvo moram odmoriti…”

Portal Novilist.hr

Goran Tomić/Foto M. LEVAK

Goran Tomić/Foto M. LEVAK

Loše se osjećam, žao mi je svih navijača koji su došli tu. Htjeli smo, ali to nije bilo to. Mi smo sami sebe pobijedili. To je tako, život ide dalje. Ostajem li u Rijeci? Ne želim o tome, pustite me prvo da se odmorim. Vidjet ćemo nakon toga - rekao je trener RijekeRIJEKA Trener Rijeke Goran Tomić ovako je komentirao poraz od Hajduka u finalu Kupa:


– Otvorili smo utakmicu na odličan način, rekao bih da su ta dva gola iz prekida koje nismo smjeli primiti usmjerili utakmicu plus crveni karton Smolčića. Tako da jednostavno i s igračem manje nismo imali šanse i Hajduk je zasluženo pobijedio. Što sam rekao Smolčiću? Zna on što je napravio. Mislim da je to detalj koji je prelomio utakmicu.


Dopustite da ću se uvijek pitat što bi bilo da smo ostali 11 na 11 cijelu utakmicu. Dobro smo otvorili utakmicu, odigrali kako se i dogovarali, ali se dogodilo kako sam i rekao u najavi, a to je da će presudit detalji – rekao je Goran Tomić, kojemu je posebno žao bilo navijača Rijeke…
– Izvanredna atmosfera, hvala navijačima Rijeke što su došli u velikom broju. Žao mi je što nismo uspjeli zbog njih. Loše se osjećam, žao mi je svih navijača koji su došli tu. Htjeli smo, ali to nije bilo to. Mi smo sami sebe pobijedili. To je tako, život ide dalje. Ostajem li u Rijeci? Ne želim o tome, pustite me prvo da se odmorim. Vidjet ćemo nakon toga.