Mikel Oyarzabal

Glavni igrač Real Sociedada se ne opterećuje ozračjem na Rujevici: “Navijači neće igrati nikakvu ulogu”

Mateo Sučić

Mikel Oyarzabal/Foto Arhiva NL

Mikel Oyarzabal/Foto Arhiva NL

Ambiciozni smo i želimo otići daleko u svim natjecanjima bez obzira na to što smo izgubili neke važne igrače od prošle sezone - rekao je OyarzabalRIJEKA Sudar na Rujevici uz trenera Real Sociedada najavio je i španjolski reprezentativac Mikel Oyarzabal.


– Najveći mogući respekt suparniku, znamo kakvi su hrvatski nogometaši, fizički su moćni, tehnički dobri i ako ne budemo na najboljoj razini, sigurno će nam napraviti probleme – rekao je Oyarzabal, ističući da Real Sociedad ove sezone ima velike ambicije na svim frontama.


Uostalom, prvo mjesto koje drže u La Ligi na neki način im je i obaveza.
– Ne želimo se fokusirati samo na jedno natjecanje, nego u svakoj utakmici koju igramo želimo napraviti najbolji mogući rezultat. Ambiciozni smo i želimo otići daleko u svim natjecanjima bez obzira na to što smo izgubili neke važne igrače od prošle sezone – rekao je Oyarzabal, koji se osvrnuo i na činjenicu da će Rijeka imati dvije tisuće svojih navijača, dok će Real Sociedad biti bez potpore.


– Neće to igrati nikakvu ulogu, o tome ne razmišljamo i igrat ćemo kao da je publika s nama – poručio je kapetan Real Sociedada.