Odjeci iz V. Gorice

FOTO Sergej Jakirović nakon poraza u Turopolju: “Da smo zabili dva zicera u prvom poluvremenu utakmica bi išla u drugom smjeru”

Portal Novi list

Foto D. KOVAČEVIĆ

Foto D. KOVAČEVIĆ

Znali smo Gorica zabija golove s poludistance i unatoč tome  nismo izašli u blok - rekao je trener Rijeke



RIJEKA Sergej Jakirović treći poraz na klupi Rijeke doživio je na stadionu gdje je svojedobno ostavio duboki trag vodeći Goricu. Trener Rijeke najavio je na presici uoči utakmice da njegove odabranike čeka jako težak posao, kao da je naslutio da će njegova momčad odigrati jednu od slabijih utakmica u nastavku sezone.


Foto galerija: Utakmica Gorica - Rijeka 1:0 Foto: Davor Kovačević


– Dobro smo ušli u utakmicu, u prvom poluvremenu imali smo dvije jako dobre šanse. Znali smo da će nas Gorica čekati u niskom bloku, da moramo biti strpljivi s loptom i konkretni kada dođemo na bokove ili uđemo u međuprostore. Možda energija nije bila na razini kao u posljednje vrijeme. Nakon jedne greške, znali smo Gorica zabija golove s poludistance i unatoč tome  nismo izašli u blok, Fućak je prekrasno zabio. Morali smo nakon toga pokazati više želje. Da smo zabili dva zicera u prvom poluvremenu utakmica bi išla u drugom smjeru – rekao je Jakirović.


U četvrtak na Rujevicu stiže Lokomotiva?




– Ekipa koja se želi nadigravati, puno je mladih, bezobraznih igrača željnih dokazivanja. Hodža je dobio treći žuti karton, još neki igrači imaju po dva žuta kartona. No, imamo dovoljno igrača i tko god uđe će vjerujem pružiti sve od sebe.


Kakva je situacija s Dilaverom?


– Nismo htjeli riskirati i izgubiti ga na duže vrijeme. Vidjet ćemo ga vjerojatno u četvrtak – rekao je Jakirović.