Uzvratni susret

Fantastična podrška Rijeci: Sati nas dijele od rasprodane Rujevice za utakmicu protiv Lillea

Edi Prodan

Foto Ana Krizanec

Foto Ana Krizanec

Šok od ponedjeljka zbog odlaska tadašnjeg trenera rezultirao je u Rijeci silnom kohezijom i to na najširoj osnovi. Grad je naprosto, nakon dugo vremena postao jedno



Tko želi do ulaznice za uzvratni susret play offa Konferencijske lige između Rijeke i Lilea mora hitno požuriti do Rujevice. Istok i zapad su potpunosti rasprodani, još je na raspolaganju nešto više od 120 ulaznica najniže cijene od 120 eura.


Kako smo informirani, očekuje se kako će HNK Rijeka ponosno prije kraja radnog vremena blagajni na zapadnom ulazu Rujevice izvjesiti – sold out obavijest.


Na Maksimiru se očekuje 800 navijača


Što se tiče prodaje ulaznica za ogled s Dinamom na Maksimiru u nedjelju s početkom u 21 sat, za sada je realizirano oko 200 ulaznica, no kako se velik dio navijača tek vraća iz Lilea, gdje ih je bilo 600, očekuje se kako bi u Maksimiru na “jugu” moglo biti oko 800 navijača Rijeke.




U što će biti ubrojeni i članovi Uprave Rijeke predvođeni predsjednikom Damirom Miškovićem.


Šok od ponedjeljka zbog odlaska tadašnjeg trenera rezultirao je u Rijeci silnom kohezijom i to na najširoj osnovi, i ne samo kod pasioniranih posjetitelja utakmica Rijeke.


Grad nakon dugo vremena postao jedno


Grad je naprosto, nakon dugo vremena postao jedno. Ogorčenje je preraslo u fantastičnu podršku koja je primjerice rezultirala i potpunim prometnim kolapsom u zoni Rujevice kad se u utorak pohrlilo igračima i stručnom stožeru – čitaj čovjeku s moralom i obrazom Radomiru Đaloviću – dati podršku.


Silna borbenost i odlična utakmica koju su igrači pružili protiv Lilea taj su ponos i zajedništvo podigli na maksimum, tako da se kroz koji sat očekuje za svaki klub najdraža informacija: ulaznice za sve sektore su – sold out.