Kup Hrvatske

Emotivni Čolak nakon velike pobjede: “Ovo je za moju mamu koja me danas gledala s neba”

Portal Novilist.hr

Foto Damir Škomrlj

Foto Damir Škomrlj

Ovo je za sve naše navijače u Rijeci i za cijeli klub, za Franka i za moju mamu koja me danas gledala s neba. Hvala puno svima koji su uz nas - rekao je Čolak nakon utakmice



ŠIBENIK Antonio Mirko Čolak bio je posebno emotivan nakon osvajanja Kupa. Najboljem strijelcu Prve HNL nedavno je preminula majka zbog čega je i zaplakao pred kamerama.


– Ovo je za sve naše navijače u Rijeci i za cijeli klub, za Franka i za moju mamu koja me danas gledala s neba. Hvala puno svima koji su uz nas – rekao je Čolak.


Treneru Simonu Rožmanu ovo je prvi trofej s Rijekom, ujedno tek drugi u karijeri, a pred kamere je došao u dresu ozlijeđenoga Franka.




– Grad i navijači nam daju podršku, svi žive za klub i trofej je tu. Danas nije bilo sve idealno, ali Kup je tu. Imali smo i malo sportske sreće. Jebiga, nije važno kako smo došli do trofeja, važno je da smo ga osvojili. Bilo je teško, imali smo puno padova, ali smo se u najvažnijem trenutku digli i presretan sam. Umoran sam, teška je sezona iza nas – priznao je Rožman.