Nino Galović

Dokapetan i iskusni branič Bijelih ponudio je zanimljiv odgovor na pitanje: “Tko će biti prvak?”

Zlatko Horvat

Nino Galović/Foto V. KARUZA

Nino Galović/Foto V. KARUZA

Da znam, otišao bih u kladionicu - odgovorio je Galović



RIJEKA Nino Galović, iskusni branič i dokapetan Rijeke, ponudio je nekoliko zanimljivih odgovora na presici na Rujevici sazvanoj uoči početka priprema.


Tko će biti prvak?


– Teško pitanje. Da znam, otišao bih u kladionicu. U svakom slučaju, prvenstvo je neizvjesno i mislim da će tako biti sve do samog kraja. Mi o tome ne razmišljamo i ne razbijamo glavu time. Idemo korak po korak i ako budemo konkurentni u posljednjih nekoliko kola, onda se imamo pravo nadati i o tome razmišljati. Do tada, utakmica po utakmica.




Prvi dio sezone?


– Ne mogu biti zadovoljan s obzirom na to da sam imao ozljedu koja me izbacila mjesec i pol dana izvan ritma. Nakon toga, kada ekipa igra jako dobro i prva je ili druga na ljestvici, nije lako ni ući u taj sastav. S te strane ne mogu biti zadovoljan, ali u vrhu smo. Da nam je netko ponudio prije sezone, odmah bismo to potpisali. S te strane mogu biti zadovoljan. U nastavku sezone očekujem da nastavimo istim ritmom one stvari koje smo radili dobro, a neke stvari koje su možda »štekale« probamo podignuti na pripremama, s nekim možda novim igračima ili onima s posudbe, te izguramo to do kraja.


Razlog velikom broju primljenih golova?


– Ima tu dekoncentracije, dva-tri gola primili smo na neke naše indivudualne greške, koje bismo morali smanjiti. Primili smo i nekoliko golova iz prekida, također zbog individualnih grešaka. Drugo, imamo prejak napad i to kompenziramo s više primljenih golova. Ali ako ispravimo prekide, budemo fokusiraniji i ispravimo te sitnice u posljednjim minutama, mislim da će biti manje primljenih golova – kaže Galović.