Transferi

Dojučerašnji junior Rijeke odlazi na posudbu u Posušje, Braut potpisao za slovenskog prvoligaša

Zlatko Horvat

Filip Braut/Foto NK ROGAŠKA

Filip Braut/Foto NK ROGAŠKA

Braut je sa 16 godina, 11 mjeseci i 20 dana postao najmlađi debitant Bijelih u HNL-u, dogodilo se to 25. svibnja 2019. protiv Slaven Belupa



RIJEKA Andro Babić, 18-godišnji veznjak Bijelih, potpisao je trogodišnji ugovor s klubom. Kao što je to obično slučaj s mladim igračima, dojučerašnjim juniorima, čeka ga odlazak na kaljenje. Njegova destinacija je HŠK Posušje. Mladi veznjak Rijeke pokazao je potencijal i igrao je za mlade reprezentacije Hrvatske.


Rijeku je napustio 21-godišnji desni bočni Filip Braut, njegov novi klub je novi slovenski prvoligaš Rogaška. Braut je sa 16 godina, 11 mjeseci i 20 dana postao najmlađi debitant Bijelih u HNL-u, dogodilo se to 25. svibnja 2019. protiv Slaven Belupa. No, od tada je skupio samo 26 nastupa za Rijeku u svim natjecanjima, prošavši put od velike nade do – viška.


Braut je s Rogaškom potpisao dvogodišnji ugovor.




Mario Vrančić, 34-godišnji veznjak, jedan od prekobrojnih poslije dolaska Sergeja Jakirovića, sve je bliže ostanku u Sarajevu, gdje je otišao na posudbu. Time bi se vjerojatno riješilo pitanje još jednog igrača koji je došao u eri Roberta Palikuče.