POLICIJA ISTRAŽUJE

Diverzija u Gradskom vrtu: Nekoliko sati prije početka utakmice Osijeka i Rijeke netko izlio kemikaliju na travnjak

Hina

Zagrijavanje Osječana uoči utakmice s Rijekom/Foto PIXSELL

Zagrijavanje Osječana uoči utakmice s Rijekom/Foto PIXSELL

Policijska uprava osječko-baranjska zaprimila je dojavu Nogometnog kluba Osijek da je nepoznata osoba zalila travnjak nogometnog igrališta agresivnom tekućinom te da se trava počela sušitiOSIJEK – Nekoliko sati prije početka utakmice 32. kola Prve HNL Osijek – Rijeka nepoznata osoba zalila je travnjak stadiona Gradski vrt agresivnom tekućinom, objavila je Policijska uprava osječko-baranjska na službenim internetskim stranicama


Policijska uprava osječko-baranjska zaprimila je dojavu Nogometnog kluba Osijek da je nepoznata osoba zalila travnjak nogometnog igrališta agresivnom tekućinom te da se trava počela sušiti.


Na mjestu događaja upućena je očevidna ekipa Policijske uprave osječko-baranjske koja je na mjestu događaja provela očevid, a izuzeti uzorci bit će upućeni na vještačenje radi utvrđivanja vrste kemikalije s kojom je zaliven travnjak.
Osijek je pristupio sanaciji travnjaka, a policijska uprava nastavlja kriminalističko istraživanje s ciljem utvrđivanja svih okolnosti događaja.


Ispred Osijeka i Rijeke je važna utakmica u borbi za drugo mjesto koje vodi u kvalifikacije Lige prvaka.


U vodstvu je Dinamo sa nedostižnih 76 bodova, Lokomotiva je druga sa 57 bodova, Hajduk ima 54, Osijek 53, a Rijeka 52 boda. No, Osijek i Rijeka imaju utakmicu manje.