Događa se...

Direktor HNK Rijeke ponovo obećao ispraviti gaf oko Vukovara: “Žao nam je zbog propusta…”

Zlatko Horvat

Luka Ivančić

Luka Ivančić

Mi smo u kontaktu s ljudima u Vukovaru, vezano za izgradnju spomenika za djecu stradalu u Vukovaru, i kao što smo već istaknuli, čim se stvore mogućnosti i zadovolje svi potrebni zakonski okviri za uplatu donacije, mi ćemo je izvršiti i na taj način se odužiti Vukovaru - rekao je Luka Ivančić



RIJEKA Klub navijača Armada sa stotinjak članova pohodio je Vukovar i sudjelovao u Koloni sjećanja na Dan sjećanja na žrtvu Vukovara. Večer ranije, u Rijeci su obilježili 30 godina boli. Armada je barem malo isprala gaf njihovog voljenog kluba, koji je zaboravio uplatiti donaciju za Vukovarski vodotoranj. Ipak, klub će ispraviti pogrešku na drugi način.


– Već smo u nekoliko navrata istaknuli da nam je izrazito žao zbog propusta, pokušali smo odmah ispraviti grešku, ali postojao je zakonski rok do kad se moralo uplatiti. Nažalost, naknadno nismo mogli uplatiti donaciju za Vukovarski vodotoranj. Mi smo u kontaktu s ljudima u Vukovaru, vezano za izgradnju spomenika za djecu stradalu u Vukovaru, i kao što smo već istaknuli, čim se stvore mogućnosti i zadovolje svi potrebni zakonski okviri za uplatu donacije, mi ćemo je izvršiti i na taj način se odužiti Vukovaru. Bit će nam drago da možemo pomoći izgradnji spomenika za stradalu djecu u Vukovaru i na taj način odati počast gradu heroju – kaže Luka Ivančić, generalni direktor HNK Rijeka.