Zagrijavanje za mercato

U Maksimiru ne taje da na ljeto žele dovesti Drmića i Murića. Rijeku će se, barem kod Drmića, najmanje pitati

Denis Frančišković

Josip Drmić

Josip Drmić

Dovođenje kapitalca poput Drmića sigurno bi bio veliki posao za hrvatskog prvaka, nešto slično kao svojevremeno Gavranovića



RIJEKA Uoči gotovo svakoga derbija, poglavito u završnici sezone, postaje nekako redovita praksa da se iz Maksimira plasiraju vijesti o mogućem odlasku najboljih Rijekinih igrača u redove Dinama.


U najvećem fokusu u posljednje vrijeme je mogući transfer Josipa Drmića, a nije tajna da je od ranije želja Modrih u svoje »dvorište« vratiti Roberta Murića, koji je iz tamošnje omladinske škole otišao u Ajax.


I Drmić i Murić iza sebe imaju jako dobru sezonu, bivši švicarski reprezentativac drugi je strijelac lige sa 16 golova, Murić ih je zabio deset. Zbroje li se golovi i asistencije, riječki dvojac je u samome vrhu, odmah iza Livaje, te vuče ovosezonsku Rijeku.




Dovođenje kapitalca poput Drmića sigurno bi bio veliki posao za hrvatskog prvaka, nešto slično kao svojevremeno Gavranovića. Dinamo je navodno silno zagrizao za ovu opciju, a, naravno, najviše će se pitati Drmića kojemu krajem lipnja istječe posudba iz Norwicha.