Odlične najave

Derby della Učka: Rasprodana gostujuća tribina, u Puli se očekuje jako puno Riječana

Edi Prodan

Ilustracija / Foto Mateo Levak

Ilustracija / Foto Mateo Levak

Sve su ulaznice za južnu tribinu, namijenjenu navijačima Rijeke, rasprodane u svega dva dana



Derbi Della Učka čiji je ovog puta domaćin Istra 1961. a HNK Rijeka gost, mogao bi biti jako posjećen. Kako naime saznajemo sve su ulaznice za južnu tribinu, namijenjenu navijačima Rijeke, rasprodane u svega dva dana.


Uputili smo stoga pitanje čelnim ljudima NK Istre o mogućnosti da se za gostujuće navijače pusti u prodaju i dio istočne tribine, onog dijela koji se dodiruje s “jugom”, nakon čega bi se, prema domaćim navijačima, uspostavio zaštitni koridor.


– Ne, istočna tribina neće se otvarati, tako je organizacijski postavljeno. Dobro se prodaju ulaznice i za ostale tribine tako da se prema trenutnim predviđanjima očekuje najmanje 3500 gledatelja, istaknula nam je Melinda Kečan, voditeljica odnos s javnošću NK Istre 1961.




Iako se to ne bi moglo prosuditi prema današnjem danu, nedjelja bi trebala biti klimatski znatno bolja, s vrlo malo kiše, čak i bez nje, tako da bi se možda moglo razmisliti i o dodatnom kontingentu ulaznica za navijače HNK Rijeka, tim više što je “Aldo Drosina” stadion kapaciteta 10 tisuća mjesta.