Dinamo - Rijeka

Derbijem u Maksimiru završava polusezona. Pitamo vas kakav plasman očekujete od probuđene Rijeke?

Denis Frančišković

Snimioi Vedran Karuza

Snimioi Vedran Karuza



Nogometaši Rijeke i Dinama večeras će u Maksimiru spustiti zastor na ovogodišnja loptačka zbivanja u HT Prvoj ligi. U zaostaloj utakmici šestog kola ulog još uvijek nije toliko velik s obzirom na »prijeđenu« tek polovicu prvenstva i deset bodova »plusa« Zagrepčana, no sudari Dinama i Rijeke u posljednje vrijeme sve su više i stvar prestiža.


»Bijeli« su motivirani nakon pozitivnog niza, upravo poraz od Dinama kao da ih je »otrijeznio« i napunio samopouzdanjem u posljednja četiri susreta, »modri« nakon bolnog ispadanja iz Europe sigurno se na najbolji način žele oprostiti od svojih navijača i jedne od najuspješnijih godina u povijesti. Riječani su motivirani i žele skočiti na drugo mjesto, dokazati da je »petica« na Rujevici bila samo loš dan.


– Siguran sam da će igrači dati i posljednje atome snage u ovoj utakmici. O Dinamu znamo sve, ovim putem želim im i čestitati na igrama u Ligi prvaka. Šteta zbog hrvatskog nogometa, ali i koeficijenta što nisu uspjeli osigurati sljedeće kolo i prolaz. Znamo kako »modri« izgledaju na terenu, ali i mi smo u pozitivnom nizu, vratili smo se u život. Bilo bi lijepo da kraj godine svi skupa dočekamo s dobrim rezultatom i u pozitivnom raspoloženju. Tako da nema predaje, znamo sve o njima, oni o nama… Spremni smo i siguran sam da će igrači pružiti sve od sebe – reći će Rožman, posluživši se ovom prigodom čuvenim sloganom »modrih«.




U prvoj anketi pitamo vas što očekujete od današnje utakmice u Maksimiru.



A u drugoj, kakav plasman očekujete od momčadi Simona Rožmana na kraju sezone.