Očekivani rasplet

Daniel Štefulj potpisao za modre, ali ostaje na Rujevici: “Sretan sam, Dinamo je nova stepenica u mojoj karijeri”

Mateo Sučić

Daniel Štefulj/Foto PIXSELL

Daniel Štefulj/Foto PIXSELL

Želio bih svakako zahvaliti Rijeci u kojoj sam dobio priliku ostvariti se kao igrač i za koju ću do kraja sezone davati sve od sebe u želji za što boljim rezultatom - rekao je Štefulj

RIJEKA Transfer Daniela Štefulja u Dinamo dobio je i službenu notu. Zagrebački klub putem svojih internetskih stranica je objavio da je Štefulj potpisao višegodišnji ugovor te da će dogovorom klubova do daljnjeg (štogod to značilo!) ostati na posudbi u Rijeci.


– Sretan sam zbog potpisa ugovora, ovo je nova stepenica u mojoj karijeri. Vjerujem da ću u Dinamu dodatno napredovati i svojim igrama opravdati dolazak. Želio bih svakako zahvaliti Rijeci u kojoj sam dobio priliku ostvariti se kao igrač i za koju ću do kraja sezone davati sve od sebe u želji za što boljim rezultatom. Bit ću maksimalno koncentriran na svaki sljedeći trening i utakmicu. Sretan sam zbog puta kojim ide moja karijera, a na meni je da budem ponizan, skroman i pravog pristupa te da radim na sebi najbolje što znam – rekao je po potpisu ugovora Štefulj koji tako nastavlja tragom svog oca Danijela koji je od 1996. do 1999. bio igrač Dinama.


Visina transfera nije poznata, neslužbeno se iz riječkih krugova moglo doznati da će ukupna vrijednost cijelog paketa, koji uključuje odlazak Štefulja i Nevistića (službena potvrda se očekuje idućih dana) put Maksimira, a Jurišića i još dva igrača Dinama na Rujevicu, biti oko šest milijuna eura.