Kopenhagen vs. Rijeka

Danci su poljuljani nakon remija kod Vejla: “Rijeka će biti veliki izazov nas…”

Mateo Sučić

Ključno je da uhvatimo grupnu fazu Europske lige i naš zadatak je popraviti formu to utakmice s Rijekom koja nam nosi više od 70 milijuna kruna - rekao je trener Stale SolbakkenRIJEKA Stale Solbakken nije najbolje prihvatio remi protiv Vejla (2:2) s obzirom na to da je Kopenhagen već drugu prvenstvenu utakmicu zaredom prokockao prednost i bodove.


– Morali smo zaključiti utakmicu kada smo vodili 2:0, ali nisam nezadovoljan, jer smo pokazali da smo na pravom putu i ta iskustva će nam pomoći da ponovo dođemo na očekivanu razinu. Možda sam morao i promijeniti malo više igrača u odnosu na utakmicu u Europskoj ligi prošli četvrtak – kaže Solbakken, koji je priznao da Kopenhagen ni igrački ni momčadski nije na željenoj razini.


Ipak, protiv Rijeke očekuje puno bolje izdanje svoje momčadi, između ostalog zato i što se radi o utakmici od 10 milijuna eura.
– Bit će to velik izazov za nas, fizički, ali i mentalni. Ključno je da uhvatimo grupnu fazu Europske lige i naš zadatak je popraviti formu to utakmice s Rijekom koja nam nosi više od 70 milijuna kruna – rekao je Solbakken.