Europski okršaj

Danas kreće prodaja ulaznica za Gent, otvorena je za sve, bez obzira na to jesu li pretplatnici ili članovi

Marko CvijanovićDanas počinje prodaja ulaznica za domaću utakmicu protiv Genta i bit će otvorena za sve navijače bez obzira na to jesu li pretplatnici ili članovi kluba ili nijedno od navedenog.


Od danas pa do subote 24. kolovoza klub će čuvati mjesto vlasnicima kompleta ulaznica za tekuću sezonu, dok ostali navijači u tom razdoblju mogu kupiti bilo koje slobodno mjesto na stadionu.


U ponedjeljak 26. kolovoza oslobađaju se sva mjesta za koja vlasnici kompleta ulaznica nisu iskoristili pravo kupnje. Članovi KN-a Armada ostvaruju popust za sjevernu tribinu uz predočenje članske iskaznice. Djeca do 16 godina imaju 50 posto popusta.
Prodaja ulaznica nije vezana uz pretplatu ili članstvo, ali članovi kluba ostvaruju povoljnije cijene ulaznica. Pri kupnji obavezno je predočiti osobni dokument.


Jedna osoba može kupiti četiri ulaznice, uz uvjet da predoči osobni dokument za osobe za koje kupuje ulaznice.


Radno vrijeme zapadnih blagajni bit će od 15 do 20 sati, osim subotom kada će raditi od 9 do 13 sati, dok nedjeljom blagajne neće raditi. Na dan utakmice, u četvrtak 29. kolovoza, zapadna blagajna radit će od 15, a istočna blagajna od 18 sati.