Otvoreno i iskreno

Damir Mišković “opleo” po Bjelici pa poručio: “Čujem se sa Zdravkom Mamićem, ne vidim problem u tome, pa Dinamo hrani naš nogomet!”

Portal Novi list

Damir Mišković/Foto Arhiva NL

Damir Mišković/Foto Arhiva NL

Ne vidim problem u tome da se netko s nekim čuje - rekao je vlasnik Rijeke u podcastu jedinog sportskog dnevnika u Hrvatskoj



ZAGREB Damir Mišković, vlasnik i predsjednik Rijeke, gostovao je u podcastu Sportskih novosti. Mišković se osvrnuo na nekoliko aktualnih tema, od tema suđenja, preko susreta s Nenadom Bjelicom, bivšim suradnikom u Speziji, pa do javnosti uvijek zanimljivog odnosa sa Zdravkom Mamićem.


– Čujemo se, tu i tamo. Ne vidim problem u tome da se netko s nekim čuje. Nije to često, ali da, čujemo se. Čestitam im na ovim velikim europskim pobjedama, stvarno su jaki. Da vam kažem nešto, Dinamo zaista svojim uspjesima hrani naš nogomet. Što je god Dinamo bolje prolazio u Europi, hrvatski su klubovi dobivali više novca. Otkako sam ja u Rijeci, nitko nije odbio tih 400-500 tisuća eura… – rekao je Mišković i otkrio da njegov posljednji susret s Nenadom Bjelicom nije bio baš ugodan.


– Fantastičan trener, fokusiran je na posao, naravno, malo je i nervozan, ali to je dio sporta. Ne bih se puno osvrtao na neke njegove izjave u afektu, ali bio je neugodan tijekom našeg zadnjeg gostovanja u Osijeku. Malo je… Ja to osobno ne volim, ali netko funkcionira na takav način – dodao je Mišković, koji se osvrnuo i na svoju uspješnu riječku epizodu.




– Napravili smo puno uspjeha, fantastičan kamp i stadion, a to uopće nije bilo u planu. Trebali smo, takva je bila prvotna ideja, da u klubu ostanemo svega tri godine, da ga stabiliziramo i vratimo u ruke Gradu Rijeci. Ali, počeli su dolaziti rezultati. Onaj Stuttgart je puno toga promijenio, tako smo ostali još tri godine, a onda sam i preuzeo klub… – rekao je između ostaloga Mišković u podcastu SN.