HNK Rijeka

Čolak je velika želja trenera PAOK-a, ali su Grci s Rujevice dobili odbijenicu

Mateo Sučić

Antonio Mirko Čolak/Foto PIXSELL

Antonio Mirko Čolak/Foto PIXSELL

Napadač Rijeke je u ovom trenutku ipak bliži nekim drugim opcijama i zemljama (Francuska, Rusija...) nego PAOK-u



RIJEKA Grčki portal Metrosport iz Soluna objavio je jučer vijest da je PAOK ispunio želju trenera Abela Ferreire i finalizirao transfer Antonija Mirka Čolaka težak 3,5 milijuna eura, temeljeći svoje navode na sastanku koji se između predsjednika »bijelih« Damira Miškovića i čelnih ljudi PAOK-a dogodio u Beogradu.


Ipak, priča lansirana iz Grčke istinita je samo u onom dijelu da je Antonio Čolak velika želja trenera Abela Ferreire, koji se posljednjih tjedana u Hrvatskoj raspitivao o Čolaku, ali ne i da se pregovara oko Čolakovog transfera.


Ne znači da idućih (tje)dana neće ponovo razgovarati, budući da je PAOK je u srijedu prodao napadača Chubu Akpoma u Middlesbrough, a čelnici PAOK-a su nakon odbijenice koju su dobili na Rujevici rekli da će se javiti kada vide kako će se rasplesti njihova priča u Europi (PAOK je izborio play-off Lige prvaka).




Čolak je doista njihova želja, ali u ovim trenucima cijela priča, za sada, nije ni blizu nekakvog rješenja. Drugim riječima, Čolak je u ovom trenutku ipak bliži nekim drugim opcijama i zemljama (Francuska, Rusija…) nego PAOK-u.