Trener Rijeke

“Bit će to dobro s njim”: Dragan Tadić otvoreno o Haliloviću, Hodži, Vrančiću…

Zlatko Horvat

Dragan Tadić/M. LEVAK

Dragan Tadić/M. LEVAK

Moramo biti svi strpljivi s Alenom, ali on ima veliku želju, veliki motiv i, naravno, kvalitetu, kaže Tadić o Haliloviću



RIJEKA – Trener Rijeka Dragan Tadić u najavi utakmice protiv Lokomotive otkrio je tko bi od igrača mogao dobiti priliku u Kranjčevićevoj.


Francuz Näis Djouahra mogao bi se danas predstaviti HNL-u, 22-godišnje lijevo krilo registrirano je za Bijele i ima pravo nastupa.


– Djouahra je spreman. Procijenit ćemo koliko će dobiti minuta, ali sigurno će biti u kadru. Isto vrijedi i za Solana. Drago mi je što se vratio, 15 dana je već u treningu. Nije na sto posto što se tiče snage, ali sigurno će dobiti minutažu.




Bit će minuta i za Alena Halilovića, koji bi mogao biti Tadićev joker.


– Halilović se polako diže. Normalno, treba mu vremena jer nije dugo igrao. Posljednju utakmicu u kontinuitetu odigrao je u siječnju, poslije je bilo i ozljeda. S nama je otprilike mjesec dana i ne može odjednom odigrati kao da šest mjeseci radi u kontinuitetu. Moramo biti svi strpljivi, ali on ima veliku želju, veliki motiv i, naravno, kvalitetu. Bit će to dobro s njim…


Ostali? Hodža se nametnuo u vezi, uz Selahija, ali Vrančić će sigurno dobiti minutažu. Volio bih da igra i zabije tri gola. Došao je kao veliko pojačanje i imamo veliki respekt prema njemu i mi čekamo. Diže se, možda mu je trebalo malo vremena za prilagodbu i još se traži, ali dobro trenira, za svaku pohvalu.


U vrhu napada zaigrat će Matija Frigan, strijelac u remiju protiv Gorice. Strijelac pobjedničkog pogotka na Šubićevcu Jorge Obregon vratio se treninzima.


– Odradio je u petak prvi trening s nama i sada su svi OK.