Remi u Koprivnici

Bišćan o pomlađenoj Rijeci: ‘Klinci moraju pojesti još puno žganaca. Ali stvarno su bili odlični’

Ivana Vaupotić

Foto Denis Lovrović

Foto Denis LovrovićPo završetku ogleda sa Slaven Belupom Igor Bišćan nije skrivao zadovoljstvo, iako njegova momčad svoju igru nije uspjela okruniti pobjedom.


– Bila je to zanimljiva utakmica. Bio sam jako znatiželjan, htio sam vidjeti kako će se naši klinci nositi s jednom jakom natjecateljskom momčadi. Na kraju sam prezadovoljan jer dečki su pokazali disciplinu i odgovornost u igri. Stvarno su bili odlični. Dečki moraju još puno žganaca pojesti, to je sasvim logična stvar. No, ove sezone su nas natjerali da ozbiljno razmišljamo o njima – istaknuo je Bišćan.


Njegov kolega Ivica Sertić također je pohvalio svoje mlade igrače, a zatim je istaknuo da je njegova momčad propustila veliku priliku.
– Mislim da je ovo najpravedniji ishod. Šteta što nismo uspjeli zadržati vodstvo, ali na kraju moramo biti zadovoljni jer Rijeka je imala veliku priliku za pobjedu u završnici. Žao mi je što nismo iskoristili njihove dvije-tri neprospavane noći nakon što su slavili Kup osvojen u Puli – zaključio je Sertić.