HNK RIJEKA

Bijeli vjeruju u svoju mladost: Bušnja i Hodža potpisali nove ugovore

Denis Frančišković

Veldin Hodža, Denis Bušnja / Foto: HNK Rijeka, Novi list

Veldin Hodža, Denis Bušnja / Foto: HNK Rijeka, Novi list

Nakon što je Matija Frigan krajem sezone stavio potpis na novi ugovor, Rijeka je pružila povjerenje dvojici mladih nogometaša koja su dubok trag ostavila u riječkoj Školi nogometa

RIJEKADenis Bušnja i Veldin Hodža potpisali su nove, dugoročne ugovore s HNK Rijeka. Bušnja, krilni napadač, je u Rijeku stigao 2015. i skupio 52 nastupa uz devet pogodaka, a iskustvo je skupljao i na posudbama u Seredu i Istri 1961.


– Drago mi je što sam potpisao novi ugovor jer je to potvrda mojeg rada i povjerenja koje klub ima u mene. Na meni je da nastavim raditi, dajem maksimum na svakom treningu i vjerujem da će se sve to onda vratiti i na travnjaku. U Rijeku se već osjećam kao domao doma. Čeka nas duga sezona, dobro smo otvorili prvenstvo, vjerujemo i da u Konferencijskoj ligi u uzvratnoj utakmici imamo što reći – kaže Bušnja.


Veldin Hodža, vezni igrač, u Rijeku je stigao 2013., a dosad je igrao u Orijentu 1919 i u Hrvatskom dragovoljcu.


– Moja je želja bila ostati u Rijeci i drago mi je da sam dobio povjerenje kluba. Sjajan je osjećaj biti dio prve momčadi, sav trud kojeg sam uložio sada je jednim dijelom sada došao na naplatu. Na meni je samo da nastavim istim putem, maksimalno raditi i čekati svoju priliku – dodao je Hodža.