Ljetne pripreme

“Bijeli” od velikih vrućina nakratko pobjegli u Vrata, Jasmin Čeliković napušta Rijeku

Portal Novi list

Ivan Lepinjica i Stjepan Lončar/Foto hnk-rijeka.hr

Ivan Lepinjica i Stjepan Lončar/Foto hnk-rijeka.hr

Riječani će idućeg ponedjeljka preseliti u Kranjsku Goru gdje će boraviti do 9. srpnjaRIJEKA Nogometaši Rijeke nakratko su zamijenili Rujevicu svojom tradicionalnom ljetnom pripremnom bazom u Gorskom kotaru. “Bijeli” dva dana treniraju u Vratima nakon čega slijedi povratak Rujevici do nadolazećeg ponedjeljka kada će otputovati u Kranjsku Goru gdje će po običaju odraditi onaj udarni dio priprema.


Riječani će u Sloveniji boraviti do 9. srpnja i u tom periodu odigrati četiri test utakmice protiv Žiline (Kranjska Gora, 30. lipnja), Wolfsbergera (Austrija, 3. srpnja), Triglava iz Kranja (Kranjska Gora, 8. srpnja) i MTK iz Budimpešte (Kranjska Gora, 9. srpnja).


Prvenstvo se nastavlja 17. srpnja kada na Rujevici gostuje Gorica, a još uvijek postoji mogućnost da se prije toga odradi utakmica Superkupa od pretprošle sezone i bijeli u uvodu nove sezone odrade gostovanje u Maksimiru. Već 22. srpnja Riječani će igrati i prvi susret 2. pretkola Konferencijske lige koji uključuje gostovanje kod boljega iz ogleda andorske Santa Julije i malteške Gzire United.
Inače, Rijeku po svemu sudeći definitivno napušta Jasmin Čeliković. Bivši mladi reprezentativac BiH s dva nastupa za Rijeku u Prvoj HNL karijeru bi mogao nastaviti u Željezničaru gdje je igrao prošloga proljeća kao posuđeni igrač bijelih.