Rijekin Napolitanac

Armando se vratio na San Paolo i “skrivio gol”: “Nemamo za čime plakati…”

Mateo Sučić

Armando Anastasio dok igrači Napolija slave vodeći pogodak/Foto REUTERS

Armando Anastasio dok igrači Napolija slave vodeći pogodak/Foto REUTERS

Igrali smo protiv jedne od najjačih momčadi u Italiji i Europskoj ligi, ali svejedno smo odigrali odličnu utakmicu - kaže Anastasio kojemu je pripisan autogol



RIJEKA Armando Anastasio vratio se na San Paolo na kojem je odrastao i odradio korektnu partiju. Piše mu se autogol, ali zapravo samo je spriječio ono neminovno da je Politano prije njega došao do lopte.


– Igrali smo protiv jedne od najjačih momčadi u Italiji i Europskoj ligi, ali svejedno smo odigrali odličnu utakmicu – kaže Anastasio, koji je također žalio što Rijeka nije još malo više ugrozila klub u kojem je ponikao.


– Imaju širok kadar, kod njih nema velike razlike tko igra, ali mi nemamo za čime plakati nego pokušati ispraviti pogreške koje smo radili i na njima napredovati. Znamo da smo dali sve od sebe.




Za Anastasija ovo je bio i susret s nekim bivšim suigračima.


– Neki poput Insignea, Ghoulama ili Koulibalyja su me gledali kada sam nogometno odrastao, trenirao sam dugo s njima i za sve nas je bila lijepa satisfakcija naći se s na travnjaku, uz to na stadionu San Paolo koji svima u Napulju puno znači – rekao je Anastasio.