Navijači Rijeke

Armada s tribina poslala oštre poruke: “Protiv poslušnika u VAR sobi i ložama”

Denis Frančišković, Portal Novi list

Foto Vedran Karuza

Foto Vedran Karuza

S obzirom na sva događanja posljednjih dana oko afere VAR koja potresa temelje hrvatskog nogometa, bile su očekivane i reakcije s tribina



Nogometaši Rijeke vratili su se na vrh ljestvice SuperSport HNL-a, nakon što su u susretu 25. kola pred 6.850 gledatelja na Rujevici pobijedili Varaždin sa 2-0.


Riječani su slomili Varaždin u završnici susreta, a golove su zabili Niko Galešić u 80. minuti i Matej Mitrović u 90. minuti.


Foto galerija: Utakmica Rijeka - Varaždin Foto: Vedran Karuza


S obzirom na sva događanja posljednjih dana oko afere VAR koja potresa temelje hrvatskog nogometa, bile su očekivane i reakcije s tribina.





Tako je Armada u 11. minuti počela sa skandiranjem “HNS pederi, nogomet ste s……”, a samu minutu kasnije izvjesila transparent sa znakovitom porukom “Sami protiv svih na terenu i na tribinama, protiv poslušnika u VAR sobi i ložama”.



Armada je izvijesila i poruku: “Protiv pečata na tuđim priopćenjima, on se nosi ponosno na prsima”.


Oštro i glasno skandiranje je podržala potom i istočna tribina, a pridružili su se i brojni drugi gledatelji na zapadu.



Dio navijača Armade ostao je pjesmom proslavljati pobjedu i dugo nakon posljednjeg sučevog zvižduka, toliko da su prisilili kapetana Nediljka Labrovića i četvoricu suigrača na još jedan bis pred sjevernom tribinom.


Dio njih koji nije igrao (Ivanović, Grgić…) produžio je na trening na pomoćnom igralište dok je Željko Sopić obavljao svoje obveze prema televizijskom programu.