Rujevica, 13 sati

Armada poziva navijače da danas podrže juniore Rijeke: Pokazali su kako se bori za boje našeg kluba

Edi Prodan

Foto Ana Križanec

Foto Ana Križanec

Kad ne znaju seniori, svi na juniore! HNK Rijeka danas u 13 sati na Rujevici dočekuje Istru 1961



U subotu od 13 sati na glavnom terenu Rujevice juniori HNK Rijeke zaključuju uspješnu polusezonu u mini regionalnom derbiju protiv Istre 1961.


S obzirom da je na sceni reprezentativna pauza zbog vremenski “neprirodnog” održavanja svjetskog nogometnog prvenstva u Kataru na koje skoro nitko od istinskih navijača nije otputovao – razloga je mnogo od ponižavajućih cijena do nenogometne sredine – istinski navijači Rijeke odlučili su svoju punu pažnju posvetiti juniorima.


Podrška ekipi koja je to zaslužila


Posebno agilna u tome je Armada.




– Pozivamo sve navijače Rijeke da isperu gorak okus nogometna 2022. godine podrškom ekipi koja je to zaslužila i pokazala kako se bori za boje našeg kluba.


Pokazali su juniori HNK Rijeke iskreno koliko im podrška naša znači te da to nisu samo isprazne riječi starijih kolega.


Neka osjete što ih čeka kada istrče na glavni teren u seniorskoj konkurenciji, da navijači Rijeke cijene iskrenu borbu i požrtvovnost za naš klub, istaknuli su u Armadi.


K tome, dio je to podrške kojom se u Rijeku konačno želi vratiti i dio domaćih igrača.


Motiv više da dođu do prve momčadi


Stvaranjem domaća osovine izbjegava se najmanje jednu zamku današnjeg bezdušnog profesionalizma, osjećaj “prolazne stanice”, igru za klub koji igrač ne doživljava ni na jedan način osim kao bankomat i odskočnu dasku prema nekom drugom klubu.


Problem je također što takvi igrači još manje od kluba samog, shvaćaju i osjećaju karakter njegovih navijača.


– Dolazak i bodrenje juniora bit će im motiv više da što prije dođu do prve momčadi, što su neki već osjetili ove godine.


Nažalost bez podrške onih koji su tu dovedeni da im pomognu u razvoju igračke karijere, a sada se skrivaju van Rijeke i samo razmišljaju kako naplatiti svoje kukavičke predstave kojima su osramotili ime Rijeke te uvrijedili sve nas, navijače našeg kluba, dodaje Armada.


Ulaz na utakmicu je besplatan, dok će se navijački kop formirati, kao i uvijek kad je otvorena samo “centralna”, u sektoru Z10.