Mobilizacija

Armada poziva na zajednički odlazak na trening i podršku igračima uoči Lillea: “Bitni smo mi, bitan je klub…”

Edi Prodan

Foto V. KARUZA

Foto V. KARUZA

Okupljanje kod Dockera u 19.30 sati, te odlazak na trening pola sata kasnije



“Tisuću riječi nije potrebno, nikakvi dopisi, nikakva priopćenja!


Bitni smo mi, bitan je klub!


Bitno je da se večeras svaki navijač Rijeke, član Armade dođe u 19,30h kod Dockera i da u 20 h odemo na zadnji trening prije odlaska u Lille i jasno damo do znanja igračima da smo mi njihova snaga i da nisu sami, da imaju iza sebe vojsku navijača koja ih neće izdati!




Vojsku koja je uz klub uvijek bila u teškim trenucima i zajedno sa igračima svaki teški trenutak pretvorila u još jaču i moćniju neveru s Kvarnera.”


Priopćenje je to Armade kao i jasan i nedvosmisleni poziv svima koji vole Rijeku i koji su svjesni izazova koji je pred Upravu i igrače postavio iznenadni i izdajnički odlazak trenera Sergeja Jakirovića iz kluba.



Svakako, brojnost okupljanja je i poruka samoj Upravi i predsjedniku Damiru Miškoviću kako Rijeka treba potpuno samostalni put u budućnost, posebno zbog toga da se opet ne bi događali šokovi poput ovog u režiji beskrupulozne uprave Dinama i labilnog karaktera Sergeja Jakirovića. Rijeka je naprosto klub čije je najveće bogatstvo njezina vojska vjernih navijača predvođena Armadom. Ponos, poštenje i svoj put – sami protiv svih.


Stoga večeras svi na Rujevicu kako bi se u iduće tri utakmice pokazalo da se može čak i u situacijama nevjerojatne izdaje i neviđenog udara Dinama na minimum minimuma poštenja koje bi moralo vladati između sportskih klubova.