Svi u kop!

Armada najavila prekid bojkota, organizirano navijanje se vraća na Rujevicu

Portal Novilist.hr

Armada se vraća na sjevernu tribinu rujevičkog stadiona/Foto Arhiva NL

Armada se vraća na sjevernu tribinu rujevičkog stadiona/Foto Arhiva NLRIJEKA Smjenom trenera Igor Bišćana, odnosno pomoćnog trenera Renata Pilipovića Armada je prema očekivanjima prekinula svoj bojkot navijanja na domaćim utakmicama. Iz KN Armada stigla je i formalna potvrda te vijesti što znači da će u nedjeljnom susretu protiv Lokomotive momčad Rijeke uživati navijačku potporu sa svih tribina pod Armadinim vodstvom sa sjeverne tribine. Kraj mučne atmosfere na domaćim utakmicama Rijeke itekako dobro će doći ne samo igračima i novom treneru Rijeke već i onim navijačima koji su zaobilazili utakmice svojega kluba ne želeći niti na koji način sudjelovati u jednom od ružnijih perioda u novijoj povijesti riječkoga nogometa. Armadino priopćenje u svezi prekida bojkota prenosimo u cijelosti:“SVI U KOP! Bojkot se prekida, naš zahtjev za micanjem Renata Pilipovića sa funkcije pomoćnog trenera je ispunjen!

Ulaznice za sjevernu tribinu za ogled protiv Lokomotive možete kupiti na zapadnim blagajnama kampa HNK Rijeka u petak (15-19 sati), subotu (9-13 sati). Na dan utakmice zapadna blagajna radit će od 15 sati, a istočna od 18 sati.
Cijena ulaznice za članove KNA ili HNK Rijeke je 40kn, dok je za ostale 70 kn.


Svi koji niste članovi učlaniti se možete četvrtak i petak u prostorijama KNA od 18-21h.


Vrijeme je da se vratimo jači i glasniji nego ikad, pokažemo svima još jednom tko smo i što smo te najvažnije gurnemo Rijeku do novih pobjeda!


Prvo mjesto i trofeji naše su želje i snovi.


Borba za svaku pobjedu naša je realnost.


GURATI TE NAPRIJED NAŠA JE ŽIVOTNA ZADAĆA!


SAMI PROTIV SVIH!”, stoji U Armadinom priopćenju.